Днес надделяват политическите сметки, а в момент на кризи трябва да

...
Днес надделяват политическите сметки, а в момент на кризи трябва да
Коментари Харесай

Софиянски: Надделяват политическите сметки, а трябват решения

Днес надвиват политическите сметки, а в миг на  кризи би трябвало да се търсят решения.  Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия някогашният длъжностен министър председател Стефан Софиянски.

Обществото ни не е добре проведено и хората търсят алтернативата, акцентира той. Софиянски се надява да даде резултат и напомни, че Христо Иванов беше шест месеца министър в държавното управление на Бойко Борисов.

Трябва да седнат и да се схванат, счита Софиянски и подсети, че като част от Република България ДСБ също е бил в ръководство с Бойко Борисов. Трябва да се откри виновната формула, поучава Софиянски и вижда министър председател в лицето на някой от университетските среди.

Софиянски желае също по този начин министрите да са 12-13, а да няма министър напразно и светкавиците. Съветът му е да се ръководи с екипност.

Усещането ми е, че не знаят какво вършат, разяснява Софиянски лидерските срещи. Парламентът има навика да си вре носа на всички места, а парламентарният надзор към този момент се е трансформирал в нещо несериозно, съгласно някогашния длъжностен министър председател. Софиянски не е срещу кабинет на малцинството, а въпросът е да се излъчи добър кабинет. Винаги обаче съществува риск той да бъде свален.
 По какво се разграничават ГЕРБ и Промяната
По какво се разграничават ГЕРБ и Промяната

Обикновено търсенето на решение на даден проблем, на излаз от дадена обстановка, минава през избор на подобаваща гледна точка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР